pondělí 12. října 2009

Kde hledat soutěže?

Hledání soutěží je jednou z nejdůležitějších věcí, protože velká výhra přichází s dobrou soutěží, a těch není mnoho. Většinou můžete soutěžit o zbytečné kýče, ale když pořádně hledáte narazíte na soutěže o nejmodernější vymoženosti.
Pojďme si tedy shrnout, jak taková ideální soutěž vypadá. Začneme výhrou, která by měla být opravdu cenná, soutěžní otázka by Vám měla sednout a neméně důležitý fakt je, že by o soutěži mělo vědět pokud možno, co nejméně lidí = větší šance. Bohužel ale takové soutěže prakticky nenajdete.
Z vlastní zkušenosti vím, že nejjednodušší systém vyhledávání je pomocí stránek jako Souteze123.cz, kde najdete velké množství soutěží. Seznam takových stránek najdete vpravo v odkazech. Avšak takových soutěží se účastní obrovské množství lidí a tím pádem opět klesá pravděpodobnost jakékoliv výhry. Přesto ale není k zahození se takových soutěžích účastnit a pokoušet štěstí. Na Facebooku jsme pro Vás spustili naše stránky, kde naleznete soutěže a tipy, které jinde nenajdete.
Nejlepší variantou je, že budete mít štěstí i při hledání a narazíte na nějakou soutěž, která není tolik propagována a to je právě jeden z klíčů k úspěchu.

Žádné komentáře:

Okomentovat